Medewerker toerisme - recreatie - communicatie

De Streekvereniging Zuidrand is een samenwerkingsverband tussen zeven gemeenten (Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel) en de provincie Antwerpen werkt aan projecten op het snijvlak van natuurbehoud, landschapszorg, erfgoedbeheer, toerisme en cultuurbeleving. Door de unieke samenwerking tussen overheden en veldwerkers versterken we de regionale identiteit. Daarnaast zetten we in op sensibilisatie van het brede publiek. Momenteel werken we aan de uitbouw van het Zuidrand team om begin 2018 volledig operationeel te zijn.

  • Streekvereniging Zuidrand, Kontich
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 27/10/2017

Over deze job

Als medewerker toerisme, recreatie en communicatie vorm je het operationele aanspreekpunt voor de toeristische en recreatieve activiteiten van de streekvereniging. Tevens verzorg je de communicatie van de streekvereniging.

  • Je werkt nauw samen met horeca, handelaars, streekproducenten, landbouwers, besturen,… en organiseert met jouw collega’s regelmatig netwerkmomenten. Met dit netwerk ontwikkel je nieuwe producten en versterk je de band met de streek.
  • Je houdt contact met de collega’s van de omliggende bestemmingen, de provincie en Toerisme Vlaanderen.
  • Je ontwikkelt nieuwe producten en versterkt wat al bestaat. Je zet streekproducten in de kijker, ontwerpt mee nieuwe wandel- en fietsproducten en je bekijkt samen met de landbouwers hoe meer bezoekers de weg naar hun boerderij kunnen vinden. Vanuit de streekvereniging plan je evenementen en werk en schrijf je mee aan projecten.
  • Je staat in de voor de communicatie voor toerisme en voor de streekvereniging in het algemeen. Je bent handig met social media, onderhoudt de website, maakt toeristische gidsen, promotiemateriaal, organiseert fotoshoots…

Bijkomende info