Stagiair publiekswerking

Het Kunstenfestivaldesarts is een bicommunautair kunstenfestival dat jaarlijks gedurende drie weken plaatsvindt in Brussel. Wij werken samen met een 20-tal Nederlands- en Franstalige theaters en culturele organisaties, verspreid over de stad. Het festival biedt drie weken de kans om zowel Belgische, Europese als niet-Europese artiesten te ontdekken, die een eigenzinnige kijk hebben op de wereld. Als internationaal project verdedigt het festival een open ingesteldheid en wil het mensen stimuleren hun perspectief in vraag te stellen. In 2018 vindt het festival plaats van 4 t.e.m. 26 mei.

  • Kunstenfestivaldesarts, Brussel
  • Type: Stage

Over deze job

  • Je werkt in het departement publiekswerking in nauwe samenwerking met de verantwoordelijke.
  • Je bent in overleg verantwoordelijk voor gerichte communicatie van de omkaderende activiteiten & publiekswerkingsprojecten van het festival naar (FR- & NL-talige) verenigingen toe. Je legt contacten met het rijk sociaal leven van Brussel en zoekt naar kruisbestuivingsmogelijkheden op lange termijn.
  • Je co├Ârdineert de vrijwilligersploeg van het festival, in overleg met de verantwoordelijken. Voor het festival zorg je voor het zoeken van vrijwilligers, het organiseren van ontmoetingsmomenten & het opstellen van de planning. Tijdens het festival ben je de contactpersoon van de vrijwilligers (ong. 30 personen).
  • Je zorgt voor het secretariaat van het departement: je houdt de contactlijsten & de algemene planning up-to-date (in het planningssoftware Yesplan), maakt verslagen van vergaderingen, zorgt voor de opvolging van afspraken, enz.

Bijkomende info