Technisch medewerker/monteur–regisseur/projectionist

Fonk vzw is inmiddels bijna 2 decennia actief in de filmwereld en beschikt momenteel over een brede waaier aan projecten. Vandaag de dag omvat die zowel dagelijkse bioscoopexploitatie als filmfestivalorganisatie, filmpromotie, filmdistributie, filmproductie en een filmeducatieve werking. De gecombineerde expertise en know-how, een sterke hands-on metaliteit en dynamiek, feeling voor cultureel ondernemersschap en de drive om onbekend terrein te verkennen, kenmerken de werking van Fonk vzw.

  • Fonk vzw, Leuven
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 15/11/2017

Over deze job

De technisch medewerker heeft een brede waaier aan taken: hij/zij maakt vertoningskopieën (DCP, files, ..), converteert, kopieert, visioneert, projecteert, checkt en test. Hij/zij zorgt voor ondertiteling, maakt dvd’s, blurays, monteert filmtrailers en regisseert occasioneel kleine producties. Hij/zij zoekt oplossingen voor allerlei technische problemen.

  • De technisch medewerker is uiteraard technisch zeer onderlegd. Hij/zij kent alle courante grafische programma’s, heeft ervaring met montage en regie, heeft een sterk oog voor beeldkwaliteit en compositie maar heeft ook kennis van bestandformaten, codecs, nieuwe technologische- en software-ontwikkelingen allerhande. Hij/zij heeft een onbedwingbare drang zaken te testen, uit te proberen, te researchen en uit te pluizen met het oog op het best mogelijke resultaat en hoogst mogelijke kwaliteit.
  • De technisch medewerker is bereid afwisselend repetitieve technische taken (bvb kopieën maken) en interessanter inhoudelijk werk (een wervende trailer in elkaar steken) uit te voeren en doet beide met evenveel toewijding.

Bijkomende info