Medewerker Productiebureau (20%)

LUCA School of Arts (LUCA) is een onderwijs- en onderzoekomgeving waarbinnen creatief talent zich artistiek, uitvoerend en technisch kan ontplooien en ontwikkelen. Zij bevordert zowel het beoefenen van kunst en het creatief ontwerpen als het ontwikkelen van vernieuwende inzichten. Zij ontplooit een breed palet aan opleidingen met een verscheidenheid aan keuzemogelijkheden en specialisaties. Dit opleidingsaanbod omvat professionele, academische en voortgezette opleidingen. LUCA verzamelt de academische opleidingen Productdesign, Audiovisuele & Beeldende Kunsten en Muziek & Drama en de professionele opleidingen Beeldende vormgeving, TV Film, Foto, Interieurvormgeving en Bouwkunde.

  • Luca School of Arts, Leuven
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 15/8/2018

Over deze job

Als medewerker van het productiebureau ben je verantwoordelijk voor de opvolging van input – , interne – en outputgebonden processen van de opleiding Film, TV en video en dit in overleg met het opleidingshoofd.

Je evalueert de opportuniteiten die binnenkomen voor studenten zoals o.m. filmfestivals, training –en coachdagen, pitching-events, opendeurmomenten enz. voor studenten, selecteert en verzamelt deze . Je verzorgt hierover de communicatie en biedt ook de ondersteuning voor de participerende studenten . .

Je evalueert eveneens de binnenkomende opportuniteiten voor docenten zoals o.a. congressen Cilect/Geect, stakeholdersevents, training/bijscholing in het kader van professionalisering . Je verzorgt hierover de communicatie en opvolging tav de doelgroepen .

Bijkomende info

Gepost op 2018-07-18