Polyvalent technicus/stagemanager

hetpaleis, podiumkunstenhuis voor kinderen en jongeren in Antwerpen, is volop in beweging. Sinds begin 2017 wordt een nieuw artistiek plan uitgerold dat volop inzet op samenwerking, diversiteit en nieuwe makers voor het jeugdtheater.

  • hetpaleis, Antwerpen
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 3/6/2018

Over deze job

In hetpaleis worden een achttal producties/creaties per seizoen gemaakt. Elke creatie heeft een eigen technisch projectteam, met een lichttechnicus, een geluidstechnicus en een stagemanager. De stagemanager is in zo’n creatie verantwoordelijk voor de theatertechnische uitwerking. Je zorgt in overleg met de artiest, productieleider en technisch coördinator voor een goede voorbereiding en planning van de technische uitwerking van het productieproces.
Tijdens de speelreeks van de voorstellingen in eigen zaal, ben je aanwezig als stagemanager. Bij reisvoorstellingen ben jij de technisch verantwoordelijke, je maakt de technische fiche van de creatie en bereidt de opbouw van de voorstelling in de verschillende theaters voor. Op tournee ben jij het aanspreekpunt voor de technici van de verschillende speelplekken.

Bijkomende info

Gepost op 2018-05-07