Praktijkassistent Artistiek Onderzoeksatelier en Montage (25%)

LUCA School of Arts (LUCA) is een onderwijs- en onderzoekomgeving waarbinnen creatief talent zich artistiek, uitvoerend en technisch kan ontplooien en ontwikkelen. Zij bevordert zowel het beoefenen van kunst en het creatief ontwerpen als het ontwikkelen van vernieuwende inzichten. Zij ontplooit een breed palet aan opleidingen met een verscheidenheid aan keuzemogelijkheden en specialisaties. Dit opleidingsaanbod omvat professionele, academische en voortgezette opleidingen. LUCA verzamelt de academische opleidingen Productdesign, Audiovisuele & Beeldende Kunsten en Muziek & Drama en de professionele opleidingen Beeldende vormgeving, TV Film, Foto, Interieurvormgeving en Bouwkunde.

  • Luca School of Arts, Leuven
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 19/8/2018

Over deze job

Je bent als docent (mede)verantwoordelijk voor de opleidingsonderdelen Artistiek onderzoeksatelier (onderdeel van het atelier Film 1 BA), Vrij werk (onderdeel van het atelier Film 1 BA) en Beeldmontage-begeleiding studenten masterproef (film).
Je laat je aansturen door het opleidingshoofd en co√∂rdinator en neemt regelmatig deel aan de Permanente Onderwijs Commissie (3x per jaar) en de vergaderingen omtrent de vakspecifieke inhoud. Ook de jurering van de artistieke toelatingsproef, de twee andere jaarateliers (“verhalend gegeven” en “publieke ruimte”) en vrij werk 1BA en Masterproof behoren eveneens tot de taakbelasting.

Bijkomende info

Gepost op 2018-07-18