Projectleider renovatie en de revitalisatie Beurs van Brussel

Het Departement Publiek Patrimonium zal als algemene missie hebben in te staan voor de oprichting en het onderhoud van de gebouwen van het openbaar patrimonium en de monumenten van de Stad. Het is belast met het technisch beheer en het onderhoud van circa 300 openbare gebouwen, monumenten, fonteinen en openbare kunstwerken. Het bestudeert en verwezenlijkt renovatieprojecten, de restauratie en de oprichting van gebouwen van het openbaar onroerend patrimonium. De overheidsopdrachten in verband met deze domeinen worden eveneens door het departement behandeld. Het departement beschikt over een kader van 236 ambtenaren, arbeiders, techniekers en administratieve medewerkers.

  • Stad Brussel, Brussel
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 10/6/2018

Over deze job

De renovatie en de revitalisatie van de Beurs is een groot project met een culturele en economische impact voor de Stad Brussel en het Brussels Gewest. De projectleider verwezenlijkt de objectieven die door de algemene directie van het Departement Openbaar Patrimonium vastgelegd worden.
In overleg met de algemene directie verzekert hij/zij de coördinatie en de administratieve en technische opvolging van de toekomstige Autonome Grondregie.

Bijkomende info

Gepost op 2018-05-10