Festivalmedewerker

STUK is het huis voor dans, beeld en geluid in Leuven en dé plek om artiesten te ontdekken. Om mee te werken achter de schermen is STUK steeds op zoek naar nieuwe helpende handen.

  • STUK - Huis voor Dans, Beeld en Geluid, Leuven
  • Type: Vrijwilligerswerk

Over deze job

Binnenkort is het zover: STUK, het Huis voor Dans, Beeld en Geluid in Leuven, bereikt zijn hoogtepunt van het seizoen met Artefact. Het hedendaagse kunstfestival staat in het teken van Beweging en vindt plaats van 21 februari t.e.m 10 maart 2019. Artefact bestaat uit een fantastische expo, performances, geluidsprogrammatie, lezingen, debatten en workshops. Het festival is ook het hoogtepunt voor de STUK-vrijwilligers die als onthaalmedewerker, suppoost, concertmedewerker, promotiemedewerker of hulp op recepties of in de keuken van dit broeiende festival-gebeuren een waar succes maken.

Bijkomende info

  • Zin om bij ons vrijwilliger te zijn tijdens het festival? We hebben verschillende soorten vrijwilligers nodig: wil je de expo bewaken, of eerder het publiek ontvangen? Heb je interesse in hedendaagse kunst, of wil je helpen bij concerten en feestjes? Het kan allemaal! STUK biedt je in ruil voor je inzet een leerrijke ervaring achter de schermen, lekkere maaltijden, vrijkaarten, drankbonnen en een kleine vrijwilligersvergoeding.
  • Interesse om deel uit te maken van ons gemotiveerd team? Stuur een mailtje met een korte motivatie (max. 5 zinnen) naar vrijwilligers(a)stuk.be! Nog vragen? Neem contact op met Antea Van Woensel via hetzelfde mailadres of via 016/320 312.

Gepost op 2018-12-22