Business development manager (update)

Casa Kafka Pictures, filiaal van de RTBF en haar reclameregie RMB, behoort tot de top in de Belgische Tax Shelter bemiddelingsmarkt. Zij financiert producties in de audiovisuele en podiumkunsten sector en biedt een veilig investeringsproduct aan Belgische bedrijven. Casa Kafka Pictures vormt een belangrijke link tussen producenten en investeerders en is een echte sleutelpersoon in de verschillende stappen van een Tax Shelter investering waar ze dankzij gericht en gespecialiseerd advies een continue begeleiding van de investeringen garandeert. Sinds 2009 haalt Casa Kafka Pictures fondsen op in nauwe samenwerking met Belfius Bank. Gesterkt door belangrijke waarden als ethiek, integriteit en betrouwbaarheid, verzekert Casa Kafka Pictures een – zichtbare, waardevolle en duurzame – bijkomende dimensie voor de investeerders: die van de Belgische film en podiumkunsten.

  • Casa Kafka Pictures, Brussel
  • Type: Voltijds

Over deze job

Als Business Development Manager neemt u binnen Casa Kafka Pictures de verantwoordelijkheid over de B2B markt.

  • U ontwikkelt en activeert de investeringsportefeuille van Casa Kafka Pictures. U realiseert lange termijn relaties met elk van uw klanten gaande van grote bedrijven tot en met KMO’s.
  • U bent verantwoordelijk voor de concretisering en succesvolle opvolging van leads, u gaat naar diverse netwerkevents en u legt zelf vlot nieuwe contacten.
  • U overtuigt uw contactpersonen van de fiscale voordelen van Tax Shelter. Uw fiscale kennis staat u toe om het juiste investeringsadvies per potentiële klant te formuleren.
  • Dankzij uw brede kennis van onderscheidene commerciële technieken (360° aanpak, digitaal, social media en nieuwe web based verkoopinstrumenten) mist u geen enkele opportuniteit.
  • U garandeert de coördinatie en opvolging van de commerciële contracten. U zorgt voor een optimale interne rapportering en planning volgens de bijhorende processen.
  • U rapporteert aan de Business & Operations Director.

Bijkomende info

Gepost op 2019-07-08