Coördinator festivalcrew en vrijwilligers

Film Fest Gent is het grootste Belgische filmfestival met internationale uitstraling. Elk jaar in oktober stelt het festival ruim 150 langspeel- en kortfilms voor uit de hele wereld en bereikt daarmee een publiek van meer dan 100.000 toeschouwers. Het festival organiseert jaarlijks ook verschillende filmmuziekconcerten en reikt de prestigieuze World Soundtrack Awards uit.

  • Film Fest Gent, Gent
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 7/6/2019

Over deze job

Voor realisatie van het festival kan Film Fest Gent rekenen op een enthousiast team van vrijwilligers. Voor samenstelling en aansturing van dat team zoeken wij een Coördinator Festivalcrew & vrijwilligers.

  • Coördinatie Festivalcrew: De festivalcrew staat in voor heel diverse taken: begeleiden van persvisies en interviews, verspreiden promotiemateriaal, bemanning van onthaalbalie, assistentie bij evenementen, grafische ontwerp van signalisatie, festivallocaties leiden, accreditaties beheren… Als coördinator ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van die taken door een goede samenstelling, coördinatie en coaching van dat team.
  • Coördinatie vrijwilligers: Naast de festivalcrew verzorg je ook de inplanning en coördinatie van de ploeg vrijwilligers die instaat voor ticketcontrole, onthaal, publieksbegeleiding en eventuele andere opdrachten.

Bijkomende info

Gepost op 2019-05-09