Medewerker bespreekbureau

Het Kunstenfestivaldesarts is een internationaal festival van hedendaagse creatie: theater, dans, performance, film en beeldende kunst komen er aan bod. Het vindt elk jaar plaats in mei, gedurende drie weken, in een twintigtal Brusselse theaters en kunstencentra en op verrassende plekken in de stad. Het festival biedt de kans om zowel Belgische, Europese en internationale artiesten te ontdekken, die een eigenzinnige kijk hebben op de wereld. Als internationaal project verdedigt het festival een open ingesteldheid en wil het mensen stimuleren hun perspectief in vraag te stellen. In 2019 vindt het festival plaats van 10 mei tot en met 1 juni.

  • Kunstenfestivaldesarts, Brussel
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 28/2/2019

Over deze job

Het tijdelijke bespreekbureau van Kunstenfestivaldesarts opent ongeveer een maand voor het festival. Het publiek kan er informatie over het programma inwinnen en tickets kopen en is tevens bereikbaar per telefoon en per mail. Tijdens het festival worden er zowel overdag tickets verkocht in het bespreekbureau, als ‘s avonds ter plaatse aan de avondkassa. Je komt in contact met een heel divers publiek bestaande uit o.a. de reguliere bezoekers, de festivalpashouders, professionelen, genodigden, scholen en kansarme groepen,… Het bespreekbureau bevindt zich vlakbij het festivalcentrum, elk jaar op een andere locatie.

  • Je maakt deel uit van de ploeg van het bespreekbureau en werkt onder de leiding van de verantwoordelijke bespreekbureau;
  • Je wordt gebrieft over het artistieke programma en -visie, teneinde dit op een heldere manier te communiceren aan de bezoekers;
  • Als medewerker/medewerkster van het bespreekbureau, sta je in voor de reservaties en de verkoop van de festivaltickets (telefonisch, per e-mail, in de box office zelf of aan de avondkassa’s op de verschillende locaties van het festival).
  • Je staat ook in voor het verstrekken van informatie over het programma aan het publiek. Je zorgt voor een gastvrije ontvangst en een klantvriendelijke bediening van de bezoekers.

Bijkomende info

Gepost op 2019-01-25