Projectmedewerkers SerVies

De Republiek is een aanstekelijke plek in Brugge waar ruimte gemaakt wordt voor ideeën, ontmoetingen en creatief ondernemen, voor en met iedereen die beweegt in de stad en steeds vanuit een duurzaam maatschappelijk perspectief. Het is een platform en uitvalsbasis voor tal van creatieve ondernemers, culturele organisaties, kunstenaars en projecten met een focus op ondernemerschap, vakmanschap, kunst, cultuur, stadsvernieuwing, duurzaamheid en creativiteit. Handmade in Brugge, De Stadsrepubliek, TURBO, The Box … zijn voorbeelden van projecten die momenteel vertrekken vanuit het platform van De Republiek.

  • De Republiek, Brugge
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 16/12/2019

Over deze job

Handmade in Brugge wil geïnspireerd door het Rotterdamse project SerVies samen met stadsbewoners én keramisten een servies ontwikkelen geglazuurd met lokaal geoogst fijnstof. SerVies doet aan ‘urban mining’ en visualiseert op een frisse manier een problematiek met een grote impact op gezondheid en milieu. We verbinden partners uit verschillende sectoren: cultuur, onderwijs, gezondheid, milieu, stedenbeleid, technologie, wetenschap… en betrekken partnersteden Leuven en Oostende om zo tot een unieke reeks servies te komen die door kleurschakeringen de verschillen in concentraties fijnstof in Vlaanderen in de verf zet. Voor de uitrol van het project SerVies kreeg Handmade in Brugge een projectsubsidie toegekend van Vlaanderen in het kader van het decreet Bovenlokale Cultuurwerking.

  • Je coördineert het productionele luik van het project SerVies.
  • e werkt in nauwe samenwerking met de partners het volledige project en de deelprojecten verder uit.
  • Je stemt de verschillende activiteiten en events op elkaar af, behoudt het overzicht en bewaakt de deadlines.
  • Je communiceert vlot met de verschillende partners en deelnemers aan het project en je fungeert als aanspreekpunt voor het project SerVies.
  • Je weet op een wervende manier een breed publiek en buurtbewoners te betrekken in het project en zet in samenwerking met de verschillende partners allerlei publieks- en vormingsactiviteiten op.
  • Je beheert het projectbudget in samenspraak met de financieel verantwoordelijke en bent verantwoordelijk voor de projectrapportering en -afrekening ifv de projectsubsidie voor Bovenlokale Cultuurprojecten.

Bijkomende info

Gepost op 2019-11-26