Stafmedewerker evenementen

Davidsfonds is een omvangrijk cultuurnetwerk dat samen met 5.000 vrijwilligers al bijna 150 jaar cultuur bij mensen brengt via culturele evenementen, boeken, cursussen en reizen.

  • Davidsfonds VZW, Leuven
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 15/3/2019

Over deze job

  • Je krijgt verschillende evenementen onder je hoede die je van A tot Z verzorgt: van inhoud over communicatie tot promotie en pers. Je coördineert sommige evenementen ter plaatse en bent naast eindverantwoordelijke ook degene die alles praktisch in goede banen leidt, zoals de zaalopstelling en de receptie. Je bent verantwoordelijk voor de administratie en een nauwkeurige opvolging van alle aspecten van het evenement.
  • Je bent actief binnen de verschillende domeinen van Davidsfonds (de cursussen, reizen, nationale evenementen), maar je speelt ook een rol in overkoepelende projecten zoals onze vernieuwde missie en inspiratiedagen voor vrijwilligers. Net zoals de andere collega’s uit je team (marketing en communicatie) zet je in op verbinding tussen de verschillende teams en projecten van Davidsfonds.
  • Je werkt in grote mate zelfstandig, maar maakt deel uit van een organisatie waarin onderlinge hulp en inwisselbaarheid zeer belangrijk zijn. Je werkt niet alleen nauw samen met je eigen team, maar ook met alle andere collega’s die op de verschillende domeinen werken.
  • Je houdt de vinger aan de pols van wat er in de organisatie gaande is op de verschillende domeinen en bedenkt, over de grenzen van de diensten heen, de mogelijkheden voor evenementen, projecten of samenwerkingen. Je hebt een ruime blik en durft zowel nieuwe ideeën als kritische bedenkingen uit te spreken. Je denkt met andere woorden ook inhoudelijk mee.

Bijkomende info

Gepost op 2019-02-18