Stagiair onthaal en bemiddeling

Kunsthal Extra City werkt met kunst die ons doet nadenken over actuele thema’s in de stad van vandaag. We bieden een prikkelend programma van tentoonstellingen met actuele beeldende kunst uit binnen- en buitenland en een breed aanbod aan activiteiten (films, lezingen, workshops, rondleidingen en debatten). Voor ons is het publiek even belangrijk als de kunstenaar. We zien onze bezoekers als een rijke en diverse verzameling van kennis en ervaringen. Als mensen de stad maken, wil Extra City een plek zijn waar zij zich welkom voelen, een plaats van dialoog en verrijkende contacten tussen stadsbewoners, kunstenaars, liefhebbers en kenners.

  • Kunsthal Extra City, Antwerpen
  • Type: Stage
  • Deadline: 18/8/2019

Over deze job

Houd je van beeldende kunst en wil je je eerste stappen in het kunstveld zetten? TOP! Kunsthal Extra city is op zoek naar een voltijds ondersteunend medewerker voor een periode van zes maanden. In het kader van een beroepsinlevingsstage ben je verantwoordelijk voor het onthaal en werk je mee aan de bemiddeling. Daarnaast proef je ook mee van de algemene werking van de kunsthal.

Bijkomende info

  • Stuur je cv en motivatiebrief per e-mail naar joke(a)extracity.org met een duidelijke vermelding van de vacature waarvoor je solliciteert, nl. BIS-baan kunsthal
    Extra City. De gesprekken gaan door op vrijdag 23 augustus. Ben je dan niet beschikbaar, geef dit
    dan zeker mee in je motivatiebrief. Dan zoeken we een ander moment.
  • BIS met vergoeding

Gepost op 2019-07-11