Teamcoach/toneelmeester

Vooruit is een centraal platform in een rijk netwerk van artiesten en organisaties uit tal van sectoren. Geïnspireerd door een turbulente wereld en een kunstensector in beweging, met een hedendaagse blik op de toekomst, versterkt Vooruit de kruisbestuiving tussen de kunsten en de lokale en globale gemeenschap. We fungeren als een gastvrije ontmoetingsplek en een labo voor ontwikkeling, productie, presentatie, participatie en reflectie. We bouwen verder op een verleden van vernieuwing en maatschappelijk engagement. Vooruit is een ontmoetingsplek waar openheid heerst naar kennisdeling en logische, maar evengoed atypische partnerships.

  • Kunstencentrum Vooruit vzw, Gent
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 17/8/2019

Over deze job

Als teamcoach laat je het podiumtechnisch team goed samenwerken. Je zorgt er voor dat elk lid van het team zijn/haar taken en rollen kan uitoefenen waarbij het overzicht behouden wordt en de workload wordt bewaakt. Je streeft een gedeelde verantwoordelijkheid na en faciliteert een open feedbackcultuur met methodes die maximaal horizontaal zijn. Je zorgt dat de groep tot oplossingen komt en dat de waarden van Vooruit en afspraken worden nageleefd. Je maakt opleidingsplannen en organiseert evaluaties. Als teamcoach geef je, in nauwe samenwerking met de expertcoach, mee invulling aan het beleid van Vooruit. Je maakt deel uit van het coördinatieteam en rapporteert aan de algemeen coördinator.

Je combineert deze rol met jouw taak als toneelmeester. Samen met je collega-toneelmeesters geef je ook leiding aan (interne en externe) podiumtechnici en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de technische activiteiten tijdens theater- en dansvoorstellingen, concerten, occasionele cross-over projecten en festivals (voorbereiding, opbouw, afbraak, verslaggeving,…).
Veiligheidspermanentie tijdens deze activiteiten vormt ook een belangrijk onderdeel van je taak. Als veiligheidsverantwoordelijke borg je de veiligheid van medewerkers, publiek, gebouw en materiaal.

Bijkomende info

Gepost op 2019-06-07