Theaterlesgever

We geven theaterles in Roeselare op woensdagnamiddag aan kinderen uit de lagere school. We laten de kinderen kennismaken met het podium, zich verkleden, mimiek, werken rond personages, etc. Ieder jaar maken wij ook een eigen voorstelling om aan ouders, familie en vrienden te presenteren.

  • l'Artistique Roeselare, Roeselare
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 14/7/2019

Over deze job

Roeselare zoekt een lesgever/lesgeefster die vrij is op woensdagnamiddag van 13u30 tot 14u45 en die gebeten is door de theatermicrobe. We zoeken iemand die enthousiast is en graag met theater bezig is. Het is belangrijk dat je creatief bent en goed met kinderen van de lagere school kan omgaan. Zelf op zoek gaan naar leuke werkvormen en spelletjes om theatertechnieken te leren ontdekken is een must. Een goed contact met de ouders en met de coördinator is ook zeer belangrijk. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en waarop we kunnen rekenen. Iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en vooral veel goesting om erin te vliegen!

Als theaterlesgever kom je iedere woensdagnamiddag (behalve schoolvakanties en feestdagen) van 13u30 – 14u45 lesgeven in de Broederschool van Roeselare.
Je bereidt je lesjes voor en zorgt ervoor dat de kinderen klaargestoomd worden om vanaf de kerstperiode zelf naar een eigen voorstelling toe te werken. Je zorgt voor een leuke groepssfeer en voor toffe lessen waarbij ieder kind aan bod komt op zijn of haar eigen manier.

Bijkomende info

Gepost op 2019-05-26