Vrijwilliger

Het TheaterFestival zet 10 dagen lang een grote spot op het mooiste dat ons theaterlandschap in Vlaanderen, Brussel en Nederland biedt. Het TheaterFestival nodigt haar publiek uit voor dit unieke moment van het jaar waarop het nog één keer kan genieten van de meest belangwekkende en toonaangevende theatergebeurtenissen van het seizoen. Voorafgaand editie 2018 kwam een jury van theaterexperts, bestaande uit recensenten, bijeen. Samen selecteerden zij een reeks belangwekkende voorstellingen die tijdens Het TheaterFestival te zien zullen zijn. Dit jaar bestaat de jury uit Evelyne Coussens (De Morgen, rekto:verso,…) Charlotte De Somviele (De Standaard, Etcetera), Pieter T’Jonck, (De Morgen), Mia Vaerman, Karel Vanhaesebrouck (docent RITCS & EHB), Filip Tielens (De Standaard) en Herien Wensink (De Volkskrant). Het TheaterFestival 2019 vindt dit jaar plaats in en rond festivalcentrum Kunstencentrum Vooruit, CAMPO, Kopergietery en NTGent.

  • Het TheaterFestival, Gent
  • Type: Vrijwilligerswerk

Over deze job

  • Promoteam: Het programma is bekend: flyers en affiches zijn gedrukt. Nu moet het zijn weg vinden naar het publiek. Help jij mee het drukwerk verspreiden tijdens voorstellingen en evenementen in Vlaanderen en Brussel? We zoeken gemotiveerde flyeraars vanaf 10 juli tot de start van het festival.
  • Catering (#zerowaste): Tover jij met (verse) ingrediënten? Leg jij mensen graag smaakvol in de watten? Haal je culinaire hartje op als lid van ons cateringteam! Zij verzorgen dagelijks de lunch en diner voor de medewerkers en artiesten (#meettheartists). Vanaf 5 september tot en met 15 september staan zij dagelijks paraat van 10u tot 15u en 17u tot 21u, inclusief voorbereiding en opkuis. De catering vindt plaats in festivalhart Vooruit.
  • Onthaal en publieksbegeleiding: Controleer jij met de glimlach een ticket? Vind je het fijn om verdwaalde mensen terug het juiste pad te wijzen? Ook dan kan je bij ons terecht! Voor het festivalcentrum en alle festivallocaties (CAMPO, Kopergietery, NTGent, Minard en bijzondere locaties) schakelen we graag jouw sympathieke verschijning in vanaf 27 augustus tot en met 17 september, meestal in de avond.
  • Runner: Het TheaterFestival vindt plaats in Gent, in en rond festivalcentrum Vooruit, CAMPO, Minard, Kopergietery, NTGent en de bijzondere locaties van Studio ORKA en CAMPING SUNSET. Heb jij ervaring in het rijden met een bakfiets? Ken je het mobiliteitsplan van Gent (bijna) uit je hoofd? Ook dan ben je aan het juiste adres. Dan ben jij onze man/vrouw!

Bijkomende info

Gepost op 2019-06-21