Algemeen directeur/directeur-intendant

C-mine is een creatieve hotspot voor artistiek talent, geclusterd op een unieke industriële mijnerfgoedsite. Geworteld in het verleden helpt C-mine de toekomst vormgeven. Door sterke partnerships aan te gaan en in dialoog te staan met diverse artistieke actoren uit verschillende disciplines. Door de brede community te betrekken in een veelzijdige context rond studie, onderzoek, ontwerp, innovatie, creatie en reflectie.

  • C-mine, Genk
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 31/8/2020

Over deze job

C-mine in Genk heeft afgelopen jaren gebouwd aan een sterk artistiek creatief aanbod, dat ingevuld wordt door een veelheid aan partners die door hun aanwezigheid op de site, of door samenwerking deel willen uitmaken van de C-mine missie en ambities. C-mine heeft zich daardoor gepositioneerd als een boeiende site voor studenten, voor kunstenaars, voor ondernemers, bezoekers, burgers, …. Na 10 jaar is het tijd om de ambities van C-mine in het artistieke en creatieve landschap van Vlaamse actoren op een hoger niveau te tillen.

Samen met een team van 30 medewerkers en de diverse C-mine partners werk je als directeur-intendant aan de nieuwe positioneringsstap voor C-mine. Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van het artistiek profiel, de artistieke doelstellingen en taakstellingen voor C-mine en staat vervolgens in voor de realisatie ervan. Je begeleidt en coacht het team naar een nieuwe organisatiemodel. Je zorgt voor het uitbreiden van de C-mine partnerschappen vanuit een sterk artistiek wervend verhaal, met meerwaarde voor de partners.

Bijkomende info

Gepost op 2020-07-07