Creatief team

Kunstencentrum BUDA is een arthouse cinema met een dagelijkse programmering van niet-commerciële kwaliteitsfilms in drie zalen. Naast een pak nieuwe releases, organiseren we heel wat specials en reeksen (cineMÁS, Classics Restored, cineMAATjes, Spinrag, Silvester Night, …) en ontwikkelen we programma’s voor mensen in kwetsbare posities. Kunstencentrum BUDA is een presentatieplatform dat projecten van artiesten toont via verschillende festivals (waaronder het internationale NEXT festival) en ontmoeting en uitwisseling creëert tussen verschillende praktijken en onderzoeksgebieden voor een mix van professionelen, liefhebbers en diverse publieken. Kunstencentrum BUDA is een bruisende werkplek (één van de grootste in Vlaanderen) voor binnen- en buitenlandse kunstenaars en makers, verbonden met zowel een lokaal als internationaal netwerk, klaar om te experimenteren en zichzelf te transformeren volgens de behoeften van de artiesten en met aandacht voor fair practices. We willen de beste voorwaarden scheppen voor het ontstaan van nieuwe vormen en het delen van gevoelige en kritische kennis binnen de kunsten én in samenwerking met andere sectoren.

  • Kunstencentrum BUDA, Kortrijk
  • Type: Freelance
  • Deadline: 1/11/2020

Over deze job

Een grafisch team met de nodige ervaring in het creëren en toepassen van een visuele identiteit voor drukwerk en digitale media, dat de diverse werking van BUDA kan vormgeven binnen een herkenbare stijl. Een team dat betrokken is bij onze werking, onze visie en missie begrijpt, meedenkt, en ontwerpt in functie van onze verschillende doelpublieken.

Als grafisch ontwerper ben je verantwoordelijk voor de opmaak van BUDA’s nieuwe visuele identiteit. Je ontwerpt een nieuw logo en bepaalt mee de look & feel van een nieuwe website en digitale nieuwsbrief. Je geeft vorm aan o.a. een maandelijks filmprogramma, festivalkranten, affiches, flyers, advertenties, … Je maakt een stijlgids voor het gebruik van lettertype, kleurenpalet en alles wat typerend is aan de huisstijl, zodat wij dit zelf kunnen toepassen.

Als webdesigner/-programmeur ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitbouwen en onderhouden van een nieuwe dynamische en responsieve website. Je denkt mee na over de noden van onze meertalige website en implementeert die op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier voor onze bezoekers.

Bijkomende info

Gepost op 2020-09-16