Educatieve gids

Triënnale Brugge brengt hedendaagse kunst en architectuur naar de historische binnenstad van Brugge. Driejaarlijks worden een tiental internationale en regionale kunstenaars en architecten uitgenodigd om nieuwe installaties voor te stellen. De creaties maken tijdelijk deel uit van de publieke ruimte en gaan actief in dialoog met hun omgeving. Voor bezoekers is het telkens een zomerse belevingstocht langs een kunstparcours met een maatschappelijk vraagstuk.

  • Triënnale Brugge 2021, Brugge
  • Type: Freelance
  • Deadline: 20/8/2020

Over deze job

Ben je gepassioneerd door hedendaagse kunst en architectuur? Heb je ervaring met het gidsen voor klasgroepen en families? Ben je beschikbaar tussen mei en september 2021? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als educatieve gids ga je op stap met drie verschillende doelgroepen: 3de kleuter – 2de leerjaar (5 – 8 jaar), 3de leerjaar – 5de leerjaar (8 – 11 jaar) en 6de leerjaar – 2de middelbaar (11 – 14 jaar). Voor iedere leeftijdscategorie wordt een route op maat uitgestippeld. De uitgewerkte rondleidingen worden tijdens een driedelige opleiding tussen oktober 2020 en april 2021 aan jou voorgesteld. Een interactieve aanpak staat centraal: samen interpreteren en actief onderzoeken. De rondleidingen worden verdeeld onder het gidsenteam naargelang beschikbaarheid. Per gidsbeurt ontvang je een vergoeding van € 50 (incl. btw en verplaatsing).

Bijkomende info

Gepost op 2020-06-22