Intergemeentelijke coördinator

Veelzijdig Koksijde staat voor actief genieten aan zee in een inspirerende omgeving, voor iedereen die er woont, werkt en vertoeft, met een kwaliteitsvolle en klantgerichte dienstverlening. Dit realiseren we door het uitdragen van vijf waarden: respect, open communicatie, collegialiteit, groei en positiviteit. We vinden deze waarden belangrijk in de dagdagelijkse omgang met elkaar én onze klanten.

  • IGS Viertoren, Koksijde/Nieuwpoort/Veurne/De Panne
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 20/4/2020 (update)

Over deze job

Je werkt als coördinator voor de projectvereniging Viertoren. Viertoren is een intergemeentelijk cultureel samenwerkingsverband tussen Nieuwpoort, Koksijde, Veurne en De Panne. Viertoren beoogt een intergemeentelijk gecentraliseerd cultuurbeleid na te streven aan de hand van een tweedelijnswerking. Het richt met andere woorden geen nieuwe grote evenementen, activiteiten of projecten op, maar is een steunpunt om bovenlokale cultuurpraktijk verder te ontwikkelen en te versterken.

De coördinator bovenlokale cultuur van het intergemeentelijk samenwerkingsverband (IGS) Viertoren heeft als doel duurzame voorwaarden te creëren om geïntegreerd bovenlokaal cultuurwerk te faciliteren, ontwikkelen, uit te voeren, in stand te houden en te verspreiden en zodoende invulling te geven aan het beleidsplan. Dit beleidsplan met cultuurnota werden goedgekeurd door het Vlaamse departement voor Jeugd, Cultuur en Media, op 17 december 2019 en zijn de leidraad in de acties die de coördinator dient op te volgen. De coördinator werkt vanuit 4 standplaatsen: Koksijde, Nieuwpoort, Veurne en De Panne.

Bijkomende info

Gepost op 2020-02-28