Stafmedewerker

Ten Noey is een dynamisch gemeenschapscentrum, dat doorheen spraakmakende projecten, workshops allerhande en culturele programmatie, een spil vormt te midden van de hyperdiversiteit van Sint Joost ten Node en aangelanden.

  • GC Ten Noey, Brussel
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 2/4/2020

Over deze job

Om de werking te versterken en het publieksbereik te verbreden, zoeken we iemand met zin voor initiatief, die bruggen kan slaan overheen de diversiteit. Als stafmedewerker stel je initiatieven voor die, omdat ze boeiend, avontuurlijk of intrigerend zijn, een verscheiden publiek aanspreken. Als verantwoordelijke zorg je ook voor de realisatie en de communicatie, in samenspraak met de andere stafmedewerkers, centrumverantwoordelijke, en met de medewerking van de ploeg.

We zien een brede talenkennis als een troef en verwachten dat je in het Nederlands een vergadering actief kan volgen. Je bent bereid voor gebeurlijk avond- of weekendwerk.

Bijkomende info

  • Iedereen met zin, idee├źn, sociaal gedrevenheid en organisatietalent, nodigen we uit om ons te contacteren en toe te lichten hoe hij of zij zich ziet bijdragen aan ons project. We moedigen in het bijzonder diegene aan die vanuit een bijzonder parcours of achtergrond ons team kan versterken.
  • Wij bieden een deeltijds contract van tijdelijke duur (3/5e), indiensttreding te bespreken, duur contract minstens tot einde 2020.
  • Ben je ge├»nteresseerd? Stuur een mail of bel en vertel hoe jij ons verhaal wil versterken.

Gepost op 2020-03-20