Stagiair productie/planning/communicatie

CforUVZW CforUVZW ondersteunt het theatergezelschap TG de LINK rond Debbie Crommelinck en is gevestigd te Gent. Na o.a. tournées van de succesvolle voorstellingen "Naamloze gebeurtenis" en "Beauty Queen of Leenane" en "Vrijen met dieren" komt nu een nieuwe versie van het G<LINK<T theaterfestival en de tournée van “De Thuiskomst” eraan. Vaste artistieke kern bestaat naast Debbie ook uit Domien Van Der Meiren, Mathias Sercu, Jef Hoogmartens en Bert Verbeke.

  • CforUVZW/TG de LINK, Gent
  • Type: Stage
  • Deadline: 31/1/2021

Over deze job

In voorbereiding van de aankomende producties en ter ondersteuning van de lopende tournees zoekt CforUVZW een gedreven stagiair productieassistentie, planning en communicatie. De stage is verspreid over het einde van het seizoen: ze vangt aan begin juni 2021 en eindigt eind oktober 2021. Het aantal dagen en het uurrooster zijn flexibel en in samenspraak.

Onder begeleiding van de zakelijke/artistieke leider en in samenwerking met de regisseur(s) ben je assistent tourmanager van de tournees door Vlaanderen en Nederland, beheer je de dagelijkse productie, de planning en sta je mee in voor de communicatie rondom alle lopende projecten. Het takenpakket waar je de company leiding bij assisteert, bestaat o.a. uit het opstellen en beheren van de planningen, het organiseren van reizen, verblijf en transport, het verzorgen van de communicatie met de theaters en het team, het beheer van budgetten, logistieke ondersteuning tijdens de tournee en creatie en de administratieve ondersteuning (contracten, onkosten, …), het dagelijkse mailverkeer, de boekhouding,…

Bijkomende info

  • Bezorg je motivatiebrief en CV aan Debbie Crommelinck cforuvzw(a)gmail.com. Op basis hiervan worden er gesprekken gepland.

Gepost op 2020-11-04