Vrijwilliger

Filmfestival Oostende is een jaarlijkse boost voor wie van de betere cinema houdt. De wederkerende focus op Vlaamse film, de aparte insteek in het internationale aanbod, de aandacht voor cinematografische pareltjes in de LOOK! – competitie en de Vlaamse en Nederlandse coproducties in de COOP!– competitie, zorgen voor een complementair programma dat een (inter)nationale uitstraling koppelt aan een glamoureuze kijk op het filmberoep in Vlaanderen.

  • Filmfestival Oostende, Oostende
  • Type: Vrijwilligerswerk
  • Deadline: 30/11/2020

Over deze job

Elk jaar werkt Filmfestival Oostende met tientallen vrijwilligers die ons team te hulp staan voor én tijdens het festival.

Als vrijwilliger ben je het visitekaartje en vaak het eerste aanspreekpunt voor het publiek. Daarom moet je minimaal 18 jaar zijn, goed Nederlands spreken en representatief overkomen. We verwachten dat je in principe het hele festival beschikbaar bent en minstens 3 dagen werkt. Eventuele reiskosten worden niet vergoed.

Omdat het festival niet zonder de steun van de vele vrijwilligers kan draaien, doen wij ons uiterste best om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Als vrijwilliger krijg je een unieke kijk achter de schermen, werk je op een informele manier samen met veel verschillende mensen en kan je genieten van de goede sfeer en een flinke portie films. Bovendien is deze interessante nieuwe werkervaring een mooie toevoeging aan je CV. Je ontvangt als vrijwilliger een vergoeding en filmvouchers. Als vrijwilliger val je tijdens je diensten onder onze vrijwilligersverzekering. Je bent hierdoor tegen ongevallen en BA verzekerd.

Bijkomende info

Gepost op 2020-11-09