Communicatie- en eventmedewerker

Het Departement Cultuur, Jeugd en Media staat in voor de voorbereiding, de opvolging en de evaluatie van het Vlaamse beleid wat betreft cultuur, jeugd en media en voor de opvolging van beleidsitems die raakpunten hebben met andere departementen. Het departement heeft als visie om als voortrekker te bouwen aan een creatief en inspirerend Vlaanderen, waar iedereen cultuur kan beleven, maken en delen. Daarnaast is onze missie om als knooppunt tussen samenleving en beleid de ontwikkeling van culturele en sociale ruimtes te stimuleren, met de blik op de lange termijn.

  • Vlaamse overheid - Departement Cultuur, Jeugd en Media, Brussel
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 23/4/2021

Over deze job

Als communicatie en eventmedewerker werk je bij de Communicatiedienst van het departement. Jouw werk bestaat uit 2 grote luiken:

  • Samen met de evenementencoördinator ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van evenementen zowel live, digitaal als hybride (bv. infosessies, studiedagen, personeelsevenementen, ondersteuning Ultimas, …). Bij grote evenementen ondersteun je de evenementencoördinator, bij kleinere evenementen sta je zelf in voor de realisatie. Je organiseert het evenement van a tot z in lijn met de communicatiedoelstellingen. Samen met je collega’s doe je ook de eventcommunicatie (opvolging mailings, branding, social media, …).
  • Je ondersteunt de interne communicatie. In samenwerking met de verantwoordelijke voor interne communicatie verzorg je de communicatie van het intranet en specifieke interne communicatieprojecten

Bijkomende info

Gepost op 2021-04-01