Communicatiemedewerker

Wilde Westen is als regionale concert-en festivalorganisator toonaangevend op het gebied van pop, rock, jazz en klassiek. Jaarlijks organiseert Wilde Westen zo’n tachtig genre-overschrijdende concerten in De Kreun, Muziekcentrum Track en diverse andere locatie. Daarnaast ook vier festivals: Festival Kortrijk, Jazz Cats, Bos! festival en Sonic City.

  • Wilde Westen, Kortrijk
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 19/3/2021 12:00

Over deze job

Als deel van het communicatieteam ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een communicatie-en marketingplan voor ons klassiek ‘Festival Kortrijk’ en is dit project jouw eindverantwoordelijkheid.

Daarnaast werk je samen met onze communicatiecoördinator aan de communicatie van andere festivals en concerten van Wilde Westen. Specifiek ben jij binnen het communicatieteam verantwoordelijk voor de online marketing- en advertentie strategie en de opmaak & coördinatie van het artwork & promotionele drukwerk.

Je soigneert onze website en SoMe, bokst e-mailcampagnes in elkaar en gebruikt je grafische skills om ideeën om te zetten in creatieve visuele content. Je bent je bewust van de tone of voice van ons huis en onze festivals en schrijft vlot en foutloos de juiste copy voor newsletters, socials, persberichten of nieuwsblogs. Je bewaakt mee onze visuele identiteit en knutselt in no time Facebook banners & Instagram squares in elkaar.

Je bedenkt creatieve campagnes, vraagt je af welke tools je daarvoor nodig hebt en durft evidenties in vraag te stellen. Je woont meetings bij met partners, onderhoudt de relaties met onze sponsoren en volgt de initiatieven van Wilde Westen op op vlak van duurzaamheid en ecologisch werken. CMS en CRM systemen hebben voor jou geen geheimen.

Tot slot werk je op afgesproken tijdstippen ook productioneel mee aan concerten en festivals van Wilde Westen.

Bijkomende info

Gepost op 2021-02-19