Digital campaigner en content manager

deMens.nu vertegenwoordigt Nederlandstalige vrijzinnig humanistische verenigingen in Vlaanderen en Brussel. Het is een koepelvereniging van vrijzinnig humanistische verenigingen, huizenvandeMens en ontmoetingscentra.

  • deMens.nu, Brussel
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 7/1/2022

Over deze job

Als digital campaigner spring je mee op de barricades van sociale verandering, vuur je campagnekanonnen af op conservatieve muren en zorg je ervoor dat er een digitaal leger achter je staat eens we de ivoren torens bestormen. Als digitale wizard kan je in het social-medialabyrint blind je weg vinden.

Het is jouw job om bereik te genereren. De tools en het materiaal stellen wij ter beschikking. Aan jou om onze content de wijde wereld in te katapulteren. Je creativiteit is een wapen.

De werking van deMens.nu is uiteraard breder dan de campagnes die we voeren. De lokale dienstverlening, de talloze lopende projecten en evenementen, de lidverenigingen: een hoop belangrijke en unieke radertjes die in elkaar klikken. Ook die facetten van onze werking zullen jouw communicatieve vaardigheden nodig hebben.

Bijkomende info

Gepost op 2021-11-17