Directie assistent

Museumpas is een duurzaam project voor en door de musea. De museumPASSmusées cvba so is een coöperatieve vennootschap opgericht door de 3 landelijke museumverenigingen: de Brusselse Museumraad, ICOM Wallonie-Bruxelles&MSW, het Vlaams Museumoverleg en door publiq vzw. Via een museumjaarkaart stimuleren we het museumbezoek voor de bij de museumpas aangesloten musea. Dit doen we oa. door het verzamelen van rijke data en het voeren van overkoepelende marketingcampagnes in heel België.

  • Museumpassmusées cvba, Brussel
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 12/3/2021

Over deze job

Als Directieassistent(e) ondersteun je de Directeur van museumpas in de dagdagelijkse taken. De hoofdmoot van je werk gaat naar het secretariaat van de bestuurlijke organisatie van de cvba. Wens jij mee te bouwen aan de succesvolle groei van museumPASSmusées in een ondersteunende rol? Koppel je voeling met de cultuursector aan administratieve nauwkeurigheid in een vzw omgeving? Combineer je de capaciteit om snel te schakelen en tegelijk het overzicht te behouden? Ben je iemand die graag meedenkt en tegelijk pragmatisch en rustig handelt in een innovatieve, dynamische omgeving?

Hou je ervan om afwisselend autonoom en in team te werken? Kan je goed om met deadlines en kan je zelf prioriteiten stellen? Durf je initiatief te nemen en ben je tegelijk discreet? Ben je bovendien zeer goed tweetalig (N-F) en kan je vertalen van het Nederlands naar het Frans?

Bij voorkeur 7-10 jaar ervaring als directie assistent(e) – Bachelor Management Assistant – Secretariaat Talen – Vertaler/Tolk (of gelijkwaardig door ervaring)

Regime: VT (80% bespreekbaar) Startdatum: in onderling overleg Plaats van tewerkstelling: Brussel (omwille van corona tot nader orde: telewerk)

Bijkomende info

  • Interesse? Stuur je motivatiebrief en je CV, ter attentie van Erika T’Jaeckx, directeur, naar het adres directie(a)museumpassmusees. Gelieve je brief en cv te saven als 1 enkel pdf-bestand dat je naam en voornaam draagt.

Gepost op 2021-02-19