Facilitair coördinator

Vertrekkend vanuit de onweerstaanbare kracht van muziek, theater en dans, gaat Opera Ballet Vlaanderen dagelijks met een team van meer dan 380 vaste medewerkers aan de slag. Samen brengen we de grote werken uit de opera, ballet- en dansgeschiedenis tot leven alsook hedendaagse creaties en te herontdekken meesterwerken. Onze opdracht: ons publiek ontroeren, inspireren, laten genieten van schoonheid en aanzetten tot reflectie.

  • Opera Ballet Vlaanderen, Antwerpen
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 14/12/2021

Over deze job

Om nationaal en internationaal onze rol te blijven opnemen, gaan we vandaag op zoek naar drie gebouwenbeheerders (Opera Antwerpen, Opera Gent, Theater t Eilandje) om de razend interessante uitdagingen in een snel veranderende omgeving voor Opera Ballet Vlaanderen mee in goede banen te leiden.

Als facilitaire afdeling van de grootste culturele instelling van Vlaanderen zijn we verantwoordelijk voor de facilitaire werking en het onderhoud van onze vier gebouwen in Antwerpen (2), Gent en Zele. Als facilitair coördinator concretiseer en bewaak je in overleg met de facility manager de strategische hoofdlijnen en sta je de dienst bij in de concretisering hiervan. Hierbij doen we zowel beroep op je technische theoretische als praktische kennis.

  • Leiding geven zit in je bloed. Je kan moeiteloos een team van een onderhoudstechnici, receptie-en poets medewerkers coördineren en delegeren. Hun dagelijkse activiteiten opvolgen is geen enkel probleem.
  • Je waakt over de veiligheid in het hele gebouw. Je staat garant voor de vlotte exploitatie van het gebouw door proactief onderhoud, goede zorg en nazicht van de technische installaties en diverse aspecten van het gebouw. Jij zorgt ervoor dat iedereen in het gebouw zich veilig en comfortabel voelt.
  • Je werkt binnen de facilitaire afdeling mee aan verschillende projecten, investeringen en werkzaamheden. Je stemt de interne ontwikkelingen binnen het gebouw op elkaar af.

Bijkomende info

Gepost op 2021-11-16