Zakelijk coördinator

VONK & Zonen is een jonge literaire organisatie, gegroeid vanuit schrijvers, die zich concentreert op het organiseren en ontwikkelen van gevarieerde, vernieuwende en veelzijdige culturele projecten met een sterk literaire inslag. Een literair productiehuis dat sterk inzet op nieuwe vormen om literatuur te presenteren en verbindingen maakt met andere disciplines. Naast eigen producties, zijn we een gastvrij huis voor plannen van dichters en dromers allerhande. VONK & Zonen verenigt lol en lef en literatuur en blaast graag het stof van het imago van de letteren, zonder in te boeten aan literaire kwaliteit. VONK & Zonen gelooft dat literatuur naast een artistieke waarde ook een maatschappelijke functie van reflectie en inspiratie heeft en zet in op maatschappelijk relevante projecten. Fatena’s Poëziesalon, De Partij voor de Poëzie en de Eenzame Uitvaart zijn daar sprekende voorbeelden van. Naast eenmalige festivalproducties, heeft VONK & Zonen ook een structureel aanbod voor CC’s, literaire festivals, boekhandels, etc.

  • VONK & Zonen, Hoboken
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 29/6/2021

Over deze job

  • Je staat in voor het zakelijke beheer van de organisatie: je zorgt o.a. voor de aanvraag en opvolging van subsidies, de opmaak en opvolging van begrotingen en de opmaak en opvolging van contracten en overeenkomsten.
  • Je werkt nauw samen met de productieleider en de artistieke cel om projectplannen naar cijfers te vertalen: je zorgt voor projectbegrotingen en volgt alle projecten financieel en administratief op.
  • Je staat in voor een correcte financiële afwikkeling van projecten (facturatie, betalingen, rapportering)
  • Je zorgt met medische precisie voor de financiële gezondheid van de organisatie :je werkt samen met de boekhouder aan een correcte boekhouding, je zorgt voor financiële rapportering aan de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering en je zoekt proactief naar kansen (nieuwe speelplekken, geschikte subsidielijnen, eigen inkomsten)
  • Je levert productie-ondersteuning: VONK & Zonen is een klein team. Bij grote producties ondersteun je waar nodig de productieleider.

Bijkomende info

Gepost op 2021-06-01