Coördinator sponsorships en events

Z33 is dé (inter)nationale plek voor baanbrekers op het snijvlak van hedendaagse kunst, design en architectuur. We tasten de grenzen tussen disciplines af met een uitdagend programma van tentoonstellingen, projecten, kunst in de open ruimte, lezingen, rondleidingen, … Maatschappelijke vragen zijn nooit veraf. Via poëtische confrontaties houden we de vinger aan de pols. En dat in een nieuw gebouw van de internationaal gerenommeerde architecte Francesca Torzo, in hartje Hasselt. Ons nieuwe gebouw is als een ruwe diamant. Nieuwe plannen voor tentoonstellingen, projecten en stomende samenwerkingen broeien volop. Samen met een ploeg van 20 collega’s polijsten we Z33 en zetten we het huis op de regionale en (inter)nationale kaart.

 • Z33, Hasselt
 • Type: Voltijds
 • Deadline: 28/11/2022

Over deze job

Om onze eigen inkomsten te verhogen en zo onze artistieke werking verder uit de bouwen, engageert Z33 een coördinator sponsorships en events.

Je takenpakket omvat twee belangrijke luiken:

 • Als coördinator sponsorships, partnerships en relatiebeheer:
  • Je trekt nieuwe sponsoren en bedrijfspartners aan en bouwt mee aan een sterke community rondom Z33. Je onderhoudt contacten met deze partners, organiseert unieke events voor hen en zorgt ook voor de uitvoering ervan. Je werkt hiervoor nauw samen met de programmator publiek programma. Jullie bijdrage zorgt voor een meerwaarde voor onze partners.
  • Je houdt je bezig met de werving van aanvullende financiële middelen voor Z33 vzw door inkomsten uit particuliere giftenwerking te vergroten en onderhouden. Je vertegenwoordigt Z33 vzw in relevante netwerken.
  • Als coördinator events:
   • Je zorgt voor de werving van nieuwe events en zorgt dat je de vinger aan de pols houdt op de markt.
   • Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de administratieve en operationele organisatie van receptieve events. Je ontvangt de klanten, maakt offertes en contracten op, adviseert organisatoren van events over cateringmogelijkheden en logistieke mogelijkheden en maakt een draaiboek op. Je zorgt voor een goede uitvoering van het event en coördineert de samenwerking met leveranciers en partners. Je zorgt ook voor de administratieve afhandeling en de after sales.

Bijkomende info

Gepost op 2022-11-02