Leraar keramiek

De Stedelijke Kunstacademie Waregem is een deeltijds kunstonderwijsinstelling. Wij bieden de studierichtingen Muziek, Woord, Dans en Beeld aan in de hoofdschool in Waregem en in onze vestigingsplaatsen: Beveren- Leie, Desselgem, Nieuwenhove, Sint-Eloois-Vijve, Anzegem, Ingooigem, Vichte, Oeselgem, Wakken en Wielsbeke.

  • Kunstacademie Waregem, Waregem
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 31/5/2022

Over deze job

De Stedelijke Kunstacademie Waregem is op zoek naar een creatieve, gedreven leraar KERAMIEK in de hoofdschool in Waregem. De lessen gaan door op donderdagavond van 18.00u tot 21.30u, vanaf 01/09/2022. Je wordt deel van een enthousiast (beeld)team binnen een kunstacademie beeld, muziek, woord en dans. De hoofdschool in Waregem is met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Ze ligt op 7 minuten wandelafstand van het station met goede verbindingen naar de centrumsteden. Je bent een master in de vrije kunsten, specialisatie keramiek of gelijkwaardig, in staat om out-of-the-box te denken en in een team samen te werken.

Bijkomende info

  • Indien je interesse hebt, solliciteer zeker door jouw cv en motivatiebrief te mailen naar de directeur kerlijne.chanterie(a)academiewaregem.be met als onderwerp "sollicitatie keramiek".

Gepost op 2022-05-07