Medewerker communicatie & community

AmuseeVous eist ruimte op voor jongeren binnen de culturele sector. Van het opzetten van drempelverlagende evenementen (hello expo op Pukkelpop) tot het doorlichten van organisaties, we werken op verschillende fronten aan een culturele wereld die meer jongerenproof is.

 • AmuseeVous, Leuven
 • Type: Deeltijds
 • Deadline: 30/11/2022

Over deze job

Sorry to disappoint you, een proper uitgelijnde vacature kennen we bij AmuseeVous niet, want het takenpakket bouwen we samen met jou. Er zijn wel enkele bouwstenen die de basis uitmaken van jouw takenpakket:

 • On- & offline communicatie <3
  Van contentplanning tot contentcreatie (socials, site…), van een eerste brainstorm rond flyermateriaal tot voor de 3e keer proofreaden van een persartikel; de on- & offline communicatie van AmuseeVous en haar projecten zit van a tot z onder jouw vleugels.
 • Authentieke copy & pakkende visuals
  Alle tekstjes die de stempel AmuseeVous zullen dragen, komen uit jouw pen. Je weet welke visuals je moet inzetten om op te vallen in de communicatiestroom. Je copy en beelden zetten AmuseeVous met een sterk imago in de buitenwereld.
 • Sterke coaching skills
  Je gelooft in en geeft vertrouwen aan jongeren. In de projecten die AmuseeVous opzet, geven we de jongeren de touwtjes in handen. Ook op vlak van communicatie. Jij coacht hen binnen grote projecten zoals De Kotroute en Curating the Young en stuurt naast reminders ook graag hart-onder-de-riem-berichtjes.
 • Communitybuilder
  AmuseeVous ‘lives & breathes’ haar community, zowel online als offline. Die duurzame relatie onderhouden komt in jouw bakje te liggen. Je bouwt aan een veilig, kwalitatief en divers netwerk. Verbinding en safe(r) space zijn key.
 • Je bent een fixer
  De termen ‘lastminute’, ‘oei, vergeten’ en ‘DRINGEND’ brengen je niet in instant stress. Je kan om met plannen die nooit volgens plan verlopen en bent flexibel om in het heetst van de strijd op zoek te gaan naar oplossingen.

Bijkomende info

Gepost op 2022-11-16