Medewerker Communicatie en PR/visual content creator

LUCA School of Arts is een multidisciplinaire onderwijs- en onderzoeksomgeving waar creatief talent zich artistiek, uitvoerend en technisch kan ontplooien en ontwikkelen. In vier steden (Brussel, Genk, Gent en Leuven) bundelt LUCA de onderwijsexpertise van vijf gerenommeerde instituten (Sint-Lukas, Narafi, C-mine, Sint-Lucas en Lemmens). Het artistiek onderzoek van LUCA is ingebed in de geassocieerde Faculteit Kunsten van de KU Leuven. Met meer dan 700 personeelsleden en 3.800 studenten is LUCA een creatieve hub voor meer dan 4.500 kunstenaars, theater- en filmmakers, designers, musici, fotografen, leraren, onderzoekers… Respect en integriteit definiëren onze basishouding, duurzaamheid en diversiteit zien we als een troef, kwaliteit is onze drijfveer. De komende jaren willen we LUCA een identiteit geven als actor in de maatschappij, ons opleidingsinstituut onderdeel laten worden van een laboratorium, ons aanbod aanvullen met vraaggestuurde initiatieven, en onze multicampusrealiteit ontsluiten tot een netwerk. LUCA wil een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele achtergrond, nationaliteit of functiebeperking. Daarom verwelkomen we alle talentvolle mensen die de meerwaarde van diversiteit erkennen en mee vorm willen geven aan een inclusieve organisatie. Campus C-Mine is een campus van en voor iedereen. Wij hebben de ambitie een omgeving te creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of beperking.

 • LUCA School of Arts, Genk
 • Type: Voltijds
 • Deadline: 14/11/2022

Over deze job

 • Communicatie en PR – 60%
  • Jij bent een gelouterde communicatie & PR professional met een groot hart voor kunst, onderwijs en maatschappij. Zeker als het gaat over omgevingscommunicatie neem jij op elk knooppunt de juiste afslag. Ervaring met diverse communicatie- en PR-trajecten is in deze functie belangrijk. Hoe meer kwaliteiten je hebt op dit gebied, hoe beter. We werken namelijk aan veel verschillende projecten binnen LUCA School of Arts campus C-Mine. Van Omgevingscommunicatie tot interne communicatie en van externe communicatietrajecten tot communicatie rondom projecten binnen en buiten de organisatie. Je bouwt met je communicatietalent en -ervaring een sterke basis aan een duurzame werking. Want jij weet dat zonder goede fundering de weg snel ineenzakt. Je werkt nauw samen met de coördinatoren van de verschillende afstudeerrichtingen en rapporteert rechtstreeks aan het opleidingshoofd van de campus.
 • Visual Content Creator – 40%
  • Als medewerker van het productiebureau van campus C-Mine bied je organisatorische ondersteuning en sta je in voor de visuele content creatie van de interne en externe communicatie (20%).
  • Daarnaast sta je in voor de communicatie van de opleiding Audiovisuele Kunsten. Je werkt nauw samen met de coördinatoren van de verschillende afstudeerrichtingen en rapporteert rechtstreeks aan het opleidingshoofd (20%).

Bijkomende info

Gepost op 2022-1-28