Medewerker digitale communicatie

Danspunt is een amateurkunstenorganisatie voor al wie gebeten is door dans. We ondersteunen dansers, choreografen en gezelschappen, maar ook dansscholen, -leerkrachten en iedereen die houdt van dans. Voorbij alle stijlen zetten we onze schouders onder aanstormend talent, creëren we kansen en zetten we dans op de kaart in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten.

  • Danspunt, Gent
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 28/11/2022

Over deze job

Als medewerker digitale communicatie maak je deel uit van het tweekoppige communicatieteam. Samen zetten jullie Danspunt en dans op de kaart en je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op onze online aanwezigheid.

Je beheert onze social media-kanalen (Facebook, Instagram, misschien TikTok?). Posts en advertenties, reels, videoreportages of interviews, Instagram take-overs … Je doet of regelt het allemaal en bent creatief met beeld en tekst. Je gaat actief op zoek naar manieren om Danspunt en de danssector te promoten, een gezicht te geven, drempels te verlagen. Je schrijft nieuwsbrieven waarmee je onze projecten op verschillende manieren belicht, de sector informeert en ondersteunt. Je beheert en updatet onze projectwebsites. De (eind)redactie van teksten behoort dus ook tot je takenpakket. Maar natuurlijk sta je hier niet alleen voor! Je werkt nauw samen met je communicatiecollega en waar nodig met externe medewerkers (copywriter, vertaler, vormgever).

Bijkomende info

Gepost op 2022-11-07