Medewerker onthaal & administratie

Verspreid in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest liggen 22 gemeenschapscentra die samen N22 Brusselse gemeenschapscentra vormen. De gemeenschapscentra hebben een uitgebreid artistiek, sociaal, cultureel en educatief aanbod. Van heel lokale activiteiten (zoals een wekelijkse danscursus, een quiz van een lokale ouderenvereniging en een theatervoorstelling voor kinderen) tot projecten en samenwerkingen met een gewestbrede impact en uitstraling (zoals de festivals Vrouwenlente of Bewogen).

  • GC Essegem, Jette
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 1/5/2022

Over deze job

Als medewerker onthaal- en administratie ben je een belangrijk gezicht en aanspreekpunt voor de bezoekers en gebruikers van GC Essegem. Je verwelkomt hen op warme wijze, zowel live aan het onthaal als telefonisch. Je helpt mensen graag verder. Je geeft hen het gevoel dat ze in goede handen zijn. Je zoekt graag naar de beste oplossing. Je beluistert hun vraag en vraagt door tot je alle relevante informatie hebt. Je informeert hen waar mogelijk of verwijst hen door.
Ook de mails behandel je op eenzelfde zorgzame manier. Je doet dit niet alleen, maar in een team van onthaal & administratief medewerkers. Je werkt vooral backoffice. Jij bent de cijferpersoon van Essegem. Naast het algemene onthaal & administratie, sta je in voor de boekhoudkundige administratie.

Bijkomende info

Gepost op 2022-04-01