Medewerker productie

Kunstenpunt is het steunpunt van de beeldende kunsten, de podiumkunsten en de klassieke muziek in Vlaanderen. We informeren en adviseren, ontwikkelen en vernieuwen, en we organiseren tal van evenementen, nationaal en internationaal.

  • Kunstenpunt, Brussel
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 6/11/2022

Over deze job

We zoeken een collega voor de voorbereiding, planning en productie van onze evenementen in binnen- en buitenland. Die evenementen zijn o.a. promotie-acties op festivals en beurzen, netwerkontmoetingen, panelgesprekken, of bezoekersprogramma’s voor internationale professionals. Overal waar we mensen samenbrengen kom jij eraan te pas.

  • Telkens wanneer Kunstenpunt mensen samenbrengt, ben jij erbij. Je versterkt ons team “ontmoeting en uitwisseling” en staat in voor het (pre-)productionele werk voor onze fysieke activiteiten. Open oproepen uitschrijven en coördineren, professionals uitnodigen, transport, verblijf en locaties regelen, afspraken maken met partners en opvolgen, recepties organiseren, mensen verwelkomen … je bent de organisatorische pijler waarop we steunen.
  • Je bereidt evenementen niet enkel voor, je bent er ook zelf aanwezig, in binnen- en buitenland. Je vangt mensen op, stelt hen aan elkaar voor, zorgt dat ze zich welkom weten en over alle nodige informatie beschikken.
  • Je staat er niet alleen voor! Je stemt af met drie collega’s die de activiteiten organiseren voor de disciplines podiumkunsten, beeldende kunsten en klassieke muziek. Zelf werk je multidisciplinair op de (pre-)productie van deze projecten.

Bijkomende info

Gepost op 2022-09-22