Operations manager

Site Oud Sint-Jan is een congres- en evenementencentrum in hartje Brugge. In de 19de eeuw stond hier op de site het gekende 19de eeuwse Sint-Janshospitaal met zijn grote, gemeenschappelijke ziekenzalen. Op vandaag zijn de historische gebouwen op de site een trekpleister voor de vele toeristen in de stad en dienen de zalen als congres- en tentoonstellingsruimtes. De site heeft ook een bovengrondse parking (betalend).

  • Site Oud Sint Jan, Brugge
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 1/3/2023

Over deze job

Als operations manager van deze prachtige historische site ben jij eindverantwoordelijke voor de congressen, evenementen en exposities die hier plaatsvinden. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en binnen de kaders krijg je alle vrijheid om dit uit te voeren. Dit vergt een grote dosis verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Elk jaar stel je het budget op en ben je verantwoordelijk voor de realisatie hiervan. Dit vraagt om een gezonde dosis enthousiasme, analytisch inzicht, kosten efficiƫntie en tegelijkertijd een goede focus op resultaat met oog voor je medewerkers.

Je stuurt dagelijks zowel de administratieve als de operationele afdelingen aan, je runt het bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is en bent regelmatig op de vloer aanwezig. Je springt in waar nodig om ervoor te zorgen dat alles goed loopt.

De operations manager neemt het initiatief om de marketing van de site te optimaliseren, bezoekersaantallen te verhogen, omzet te verhogen, de gastbeleving te optimaliseren en het beste uit jouw team te halen. Samen met de bestuurder maak je keuzes voor exposities. Denk hierbij aan kunst (picasso) en wetenschap (Body Worlds, Da vinci).

Als gezicht van de site onderhoud je contacten met externe partijen zoals de huurders, gemeente, de provincie en diverse toeleveranciers. Je werkt nauw samen met het team van Boudewijn Seapark wat grotendeels dezelfde aandeelhouders heeft. Je rapporteert aan de lokale bestuurder.

Bijkomende info

Gepost op 2022-12-05