Podiumtechnicus

STUK is een bruisend kunstencentrum in hartje Leuven, gehuisvest in een bijzonder gebouw met meerdere podia, een cinema, kunstenaarsateliers en een grand café. Dit Huis voor Dans, Beeld en Geluid brengt een gelaagd, internationaal programma met aandacht voor gevestigde waarden, nieuwe stemmen en experiment. De programmatie wordt gevoed door een duurzame residentiewerking. Diversiteit en inclusie, duurzaamheid, fair practice en fair pay zijn gedeelde waarden en doelstellingen in de werking van STUK. We streven naar gelijke kansen voor iedereen. De kandidaten worden geselecteerd op basis van competenties en talenten, ongeacht (gender)expressie, leeftijd, afkomst, diploma, fysieke beperking of culturele achtergrond. Na een grondige verbouwing opent STUK in voorjaar 2023 terug de deuren.

  • STUK - Huis voor Dans, Beeld & Geluid, Leuven
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 26/2/2023 (update)

Over deze job

De opdracht kent een piek tijdens het culturele seizoen (eind september-begin juni) en is rustig in de zomer (juni-september). Ook de kerstvakantie is erg rustig. Avond- en weekendwerk tijdens het culturele seizoen behoren tot de opdracht.

Op dit moment is STUK in verbouwing. Het gebouw zal terug open gaan in de loop van komend voorjaar. Momenteel hebben we dus heel weinig programmatie maar werken we volop aan de heropening van het gebouw. De technische ploeg speelt hier een belangrijke rol in.

Takenpakket (na de heropening)

  • Je werkt in teamverband aan de technische realisatie uiteenlopende receptieve voorstellingen en (eigen) producties uit diverse kunstdisciplines: dansvoorstellingen, concerten, expo’s, …
  • Je staat regelmatig in voor de technische voorbereiding en uitwerking van producties

Bijkomende info

  • Twee vacatures
  • Stuur je motivatiebrief en CV naar Klaus Ludwig (zakelijke leiding STUK): klaus.ludwig(a)stuk.be De sollicitatiegesprekken voor de eerste ronde zullen plaatsvinden op maandag 6 maart (namiddag) en woensdag 8 maart (namiddag). Indien je geselecteerd bent, word je woensdag 1 maart telefonisch gecontacteerd om af te spreken. De sollicitatiegesprekken voor de tweede ronde zullen plaatsvinden op maandag 13 maart (namiddag) en donderdag 16 maart (namiddag).
  • Functiebeschrijving

Gepost op 2022-12-20