Stage ontsluitingsplatformen

Samen met organisaties in cultuur, media en overheid zet meemoo zijn schouders onder de zorg voor en het gebruik van hun (digitaal) archief. Concreet digitaliseren en archiveren we Vlaams archiefmateriaal voor meer dan 160 organisaties en ontsluiten we het voor verschillende doelgroepen. Daarnaast ondersteunen we organisaties en kunstenaars met raad en daad, via kennisplatformen, samenwerking in projecten en het beantwoorden van adviesvragen. Meemoo bestaat op dit moment uit ruim 60 medewerkers en is gevestigd in Gent.

  • meemoo, Gent
  • Type: Beroepsinlevingsstage (BIS)
  • Deadline: 16/10/2022

Over deze job

Wil jij je heroriënteren of heb je net je diploma op zak én wil je bakken ervaring opdoen in het werkveld? Dat treft! Bij meemoo zoeken we meerdere stagiair(e)s om het redactie- en communicatieteam van onze platformen tijdelijk te versterken. Onze collega’s zorgen voor een professionele en persoonlijke begeleiding binnen een ervaren ploeg.

Heb je een passie voor cultuur, erfgoed of onderwijs én minstens een professionele of academische bachelor op zak? Heb je daarbovenop oog voor detail, een proactieve aanpak en ben je georganiseerd? Dan hebben we vast ook een plek voor jou! Affiniteit met onderwijs, marketing-communicatie of (kunst)geschiedenis is een plus.

Bijkomende info

Gepost op 2022-09-14