Stagiair communicatie

Samen met organisaties in cultuur, media en overheid zet meemoo zijn schouders onder de zorg voor en het gebruik van hun (digitaal) archief. Concreet digitaliseren en archiveren we Vlaams archiefmateriaal voor meer dan 160 organisaties en ontsluiten we het voor verschillende doelgroepen. Daarnaast ondersteunen we organisaties en kunstenaars met raad en daad, via kennisplatformen, samenwerking in projecten en het beantwoorden van adviesvragen. Meemoo bestaat op dit moment uit ruim 60 medewerkers en is gevestigd in Gent.

  • meemoo, Gent
  • Type: Beroepsinlevingsstage (BIS)
  • Deadline: 18/12/2022

Over deze job

Wil jij je heroriënteren of heb je net je diploma op zak én wil je bakken ervaring opdoen in het werkveld? Dat treft! Bij meemoo zoeken we een stagiair om ons communicatieteam tijdelijk te versterken. Onze collega’s zorgen voor een professionele en persoonlijke begeleiding binnen een ervaren team.

Heb je een passie voor marketing-communicatie, cultuur en erfgoed én minstens een professionele of academische bachelor op zak? Heb je daarbovenop oog voor detail, een proactieve aanpak en ben je georganiseerd? Dan hebben we vast ook een plek voor jou!

Als medewerker marketing & communicatie

  • leer je op korte termijn heel veel bij over de verschillende aspecten van marketing en communicatie: van copywriting en redactie, over webpublicatie en socialmediaplanning tot communicatieplannen − je proeft van een breed takenpakket.
  • zet je je kennis van het Nederlands en Engels om in kostbare praktijkervaring. Je haalt je deadlines en trekt op tijd aan de bel als je vragen hebt.
  • doe je onderzoek naar doelgroepen en kanalen, via analyses, deskresearch en bevragingen. Je zet je sterktes ook in om je collega’s te ondersteunen voor kleinere opdrachten binnen de algemene marketing- en communicatiewerking.

Bijkomende info

Gepost op 2022-11-22