Stagiair communicatie

Miramiro is een werkplaats voor kunstenaars met een liefde voor hedendaags circus, in de stedelijke omgeving van Gent. Het is een creatieve vrijplaats waar artiesten ruimte krijgen om te ontwikkelen, te creƫren, te experimenteren.

  • Miramiro, Gent
  • Type: Stage
  • Deadline: 31/12/2022

Over deze job

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, werklustige studenten/afgestudeerden met een passie voor cultuur. Je spreekt en schrijft vlot in Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt. Je bent creatief met woorden en beelden, je hebt een vlotte pen. Je hebt ervaring met programma's zoals Canva.

Je kan zelfstandig aan het werk en kan goed om met verantwoordelijkheid. Je bent op de hoogte van de wondere wereld van sociale media en het internet. Je bent kritisch en werkt nauwkeurig.

Tijdens jouw stage help je een handje in de communicatiecampagne van het jaarlijkse festival. Je communiceert met artiesten ivm promotiemateriaal, je schrijft mee aan de programmabrochure, je doet de invoer van onze website en andere websites, je volgt het grafische werk op en helpt in de correctierondes, je beheert mee onze sociale media, etc.

Bijkomende info

  • Ben of ken je iemand die perfect in dit plaatje past? Stuur dan een mailtje naar sofie(a)miramiro.be met cv en motivatiebrief of kom eens langs voor een babbel.

Gepost op 2022-10-27