Stagiair communicatie

MOOOV organiseert elk jaar in april een filmfestival op 8 locaties in Vlaanderen. Het festival in Turnhout is samen met het festival in Brugge het grootste: 10 dagen lang vertonen we films van overal ter wereld. Daarnaast brengt MOOOV ook arthouse films naar kleinere steden en regio’s, o.a. met Zebracinema in Limburg en de Kempen.

  • MOOOV, Turnhout
  • Type: Stage
  • Deadline: 27/11/2022

Over deze job

Heb je interesse in film en/of wereldthema’s? Schrijf je graag en vlot? Vind je je weg in het social media landschap? Ben je daarnaast ook ondernemend, leergierig, enthousiast en kan je vrij zelfstandig aan de slag? Dan ben jij vast de creatieve allrounder die we zoeken! Kennis van photoshop, illustrator of indesign is ook mooi meegenomen, maar geen must.

We bieden een bijzonder leerrijke en flexibele stage. Je komt terecht in een klein en jong team waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je leert de communicatiewerking in de cultuursector kennen. Ons kantoor bevindt zich in Turnhout, op 5 minuten wandelen van het station, maar thuiswerkdagen zijn mogelijk, alsook op onze coworkplek in Antwerpen.

Bijkomende info

  • Kan je minimaal een maand stage lopen tussen januari en mei? Stuur dan een mailtje met jouw CV en beknopte motivatie naar linde.betsens(a)mooov.be

Gepost op 2022-11-07