Team

Darna vzw is het Vlaams- Marokkaans Culturenhuis in Brussel. Darna wordt door de Vlaamse en Marokkaanse overheid ondersteund om interculturaliteit en interactie tussen Vlaamse en Marokkaanse cultuur te bevorderen en een platform te bieden voor ontmoeting, dialoog en uitwisseling tussen deze culturen. Hiermee werkt Darna op het snijvlak van kruisende werelden aan gedeelde ruimtes. We bouwen samen aan de toekomst waarin het verleden en het heden een plek krijgen. Wisselwerking en continuïteit staan hierin centraal.

  • Darna vzw, Brussel
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 30/12/2022

Over deze job

De komende jaren zal Darna doorgroeien van een culturenhuis in Brussel naar een werking in heel Vlaanderen. Darna doet dit met een vernieuwde missie en visie, nieuwe werklijnen en een nieuw team. Daarom zoeken we artistieke verbinders en organisatietalent.

We mikken op medewerkers die heel graag samenwerken met anderen en echte teamplayers zijn. We willen een team samen stellen dat de krachten bundelt en elkaar vleugels geeft. We zoeken dus mensen die zich echt willen smijten voor de missie en visie van Darna, die hun talent willen inzetten en verder willen laten groeien.

Bijkomende info

Gepost op 2022-11-15