Theatertechnicus

Zaventem is als gastvrije en veelzijdige gemeente een aantrekkingspool voor Vlaanderen en heel Belgiƫ. De gemeente geniet van een uitzonderlijke situatie in Europa en biedt een uitstekende leef- en werkomgeving. Gemeente en OCMW Zaventem tellen ongeveer 500 medewerkers die dagdagelijks instaan voor de dienstverlening aan de inwoners. Cultuurcentrum De Factorij opende bijna 5 jaar geleden de deuren en is een bruisend, gastvrij huis op een historische locatie in hartje Zaventem waar iedereen welkom is, zowel de Zaventemnaar, de pendelaar als de toevallige passant. Het is een dynamische plek voor ontmoeting en uitwisseling waar mensen samen komen om geprikkeld te worden en culturele schatten te ontdekken. Kwalitatieve kunst- en cultuurpresentatie en participatie wordt aangemoedigd via een divers en toegankelijk artistiek en educatief aanbod. Het cultuurcentrum bestaat uit verschillende zalen waaronder een akoestisch impressionante theaterzaal met 679 zitplaatsen met een orkestbak. In het nieuwe gebouw zijn de laatste nieuwigheden op theatertechnisch gebied terug te vinden.

  • CC De Factorij, Zaventem
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 1/6/2022

Over deze job

De Factorij wil een centrum voor de toekomst bouwen, dat de vinger aan de pols houdt van maatschappelijke evoluties en dat dicht aanleunt en verweven is met haar publiek, bezoekers en artiesten. Het nog jonge cultuurcentrum is op zoek naar een gedreven theatertechnicus om het team te versterken. De Factorij zoekt een enthousiaste nieuwe collega die gebeten is door de theatertechnische wereld.

  • Technische omkadering podiumvoorstellingen: Opbouw, afbraak en bediening van de technische infrastructuur, rekening houdend met alle vereisten wat betreft technische en artistieke kwaliteit en veiligheidsnormen met als doel een kwaliteitsvolle technische omkadering van de podiumactiviteiten zowel binnen de eigen gebouwen als erbuiten.
  • Receptieve begeleiding, advisering en opvang van receptieve gebruikers evenals de opvolging en uitvoering van het technisch gedeelte van de voorstellingen.
  • Podiumtechnieken: Mee instaan voor podiumactiviteiten die in eigen beheer en in receptief- of samenwerkingsverband worden georganiseerd, adviserend naar collega's op technisch vlak.
  • Correct gebruik, onderhoud en verzorging van de theatertechnische infrastructuur, apparatuur en materialen met als doel het garanderen van de veiligheid van de theaterzaal en het vlot verloop van de podiumactiviteiten.

Bijkomende info

Gepost op 2022-05-04