Zakelijk leider

Jester is een kleine organisatie met grote ambities. Jester is een levendige organisatie voor hedendaagse kunst, met een actieve ledenwerking. Ze is als een spin in het web van de verschillende samenwerkingen die zij lokaal, nationaal en internationaal heeft opgezet. Jester werkt met een klein hecht team vanuit een hands-on mentaliteit aan nieuwe projecten met kunstenaars. Jester heeft drie takken: wonen (verblijf), werken (zes werkplaatsen) en delen (presentatie gebouw). De uitkomst van de samenwerking kan een tentoonstelling zijn, een langdurig onderzoek vanuit de residentie, of een korte productieperiode in een van de werkplaatsen. Alle vormen en variaties zijn mogelijk.

  • Jester, Genk
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 28/11/2022

Over deze job

Als nieuwe zakelijk leider van Jester hou je van hedendaagse kunst, constante veranderingen en uitdagingen, zie je mogelijkheden om nieuwe leden te werven, ben je creatief in het vinden van (financiële) partners en ondersteuning, en heb je lol in het opzetten van gelaagde (internationale) samenwerkingen. Als zakelijk leider ben je een team player, hou je van mensen, ben je nieuwsgierig en voel je je thuis in de zakelijke en strategische kanten van een organisatie.

Je bent eindverantwoordelijk voor het zakelijke en financiële beleid. Samen met de artistiek verantwoordelijke en in overleg met je collega’s werk je een zakelijk plan uit waarin je de artistieke ambities laat matchen met de financiële en beleidsmatige realiteit. Je wordt bijgestaan door een administratief medewerker.

Bijkomende info

Gepost op 2022-11-22