Acteur/actrice voor ensemble

De Proefkonijnen maakt al 13 jaar theaterproducties die jong & oud meevoeren naar een wereld vol plezier en verbeelding. Steeds gekenmerkt door sfeer & beleving die gecreëerd worden door de originaliteit van de personages.

  • De Proefkonijnen, Aartselaar
  • Type: Bijzonder statuut
  • Deadline: 23/9/2023

Over deze job

De rode draad doorheen de voorstelling is het middeleeuws feest ter ere van de overwinning van King Arthur. Denk aan zang, dans en spektakel (jongleren, vuurspuwen, acrobatie). Daarom zijn we op zoek naar getalenteerde liefhebbers om de hoofdcast te versterken.

Vooral zang is essentieel en in de tweede plaats ook dans. Extra vaardigheden of een instrument bespelen zijn een plus. Improvisatieskills zijn ook niet onbelangrijk aangezien je één van de personages bent in de kasteelentourage van King Arthur en je je voortdurend tussen het publiek begeeft. (Al voorzien wij extra coaching op dit vlak door experts uit Londen.)

Geslacht & leeftijd zijn niet van belang (minimum 16+).

De voorstelling vindt plaats in kasteel Cleydael in Aartselaar op onderstaande data. 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23, 24, 29 feb & 1, 2, 7, 8, 9 maa 2024 – 20u00 (ook als je niet àlle data vrij bent, mag je je aanmelden)

Bijkomende info

  • Heb jij zin om deel uit te maken van dit uniek project? Stuur dan je cv en een korte introductievideo (of bestaand videomateriaal) naar anouk(a)deproefkonijnen.be.

Gepost op 2023-09-15