Afdelingshoofd cultuur en erfgoed

  • Gemeente Schoten, Schoten
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 10/12/2023

Over deze job

Als afdelingshoofd cultuur en erfgoed zorg je ervoor dat de diverse cultuurcomponenten (cultuurcentrum Schoten, cultuurdienst, bibliotheek en Academie Schoten) intensief en optimaal samenwerken, zowel onderling als met de verschillende culturele partners binnen de gemeente Schoten. Daarnaast sta je in voor de ontwikkeling van het erfgoedbeleid. Je investeert in intergemeentelijke samenwerkingsverbanden met oog op een betere en efficiƫntere werking in Schoten. De afdeling heeft een uitgebreid netwerk aan belanghebbenden waarbij een positieve klantbeleving enerzijds en een goede ondersteuning van (veelal amateur-)partners voorop staan.

Het spreekt voor zich dat je als afdelingshoofd cultuur en erfgoed een brede interesse hebt in het cultuurleven en dat je op de hoogte bent van wat er in deze sectoren leeft. Je woont ook regelmatig lokale activiteiten bij.

Als afdelingshoofd maakt het leiddinggeven een essentieel onderdeel uit van je takenpakket. Je geeft rechtstreeks leiding aan de stafmedewerker cultuur, het diensthoofd bibliotheek, het diensthoofd cultuur en twee directeurs DKO.

Bijkomende info

Gepost op 2023-11-10