Algemeen coördinator

Amarant is een socio-culturele organisatie die kunst- en cultuureducatie aanreikt als instrument om mensen met elkaar te verbinden, te verrijken en te versterken in hun kritische en genuanceerde blik op de wereld

  • Amarant vzw, Gent
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 15/6/2023

Over deze job

Als algemeen coördinator bouw je, samen met het team, verder aan een toekomstgerichte organisatie, financieel bewust, uitkijkend naar samenwerkingsverbanden, wendbaar in functie van de doelgroepen, programma’s en activiteiten, en dit alles binnen de context van het sociaal-cultureel volwassenenwerk (zoals decretaal bepaald). Je bent verantwoordelijk voor de leiding, het beleid, het budget en de medewerkers van vzw Amarant en bouwt de leden- en de vrijwilligerswerking uit. Je vertegenwoordigt Amarant naar de verschillende beleidsniveaus, partners en stakeholders (Vlaamse overheid, Bestuursorgaan, e.a.). Je rapporteert aan het Bestuursorgaan van de vzw. Je hebt een passie voor kunst en cultuur, en je hebt oog voor het emancipatorische vermogen van kunsteducatie.

Zakelijke, juridische en technische materie, zowel in cultuur- als personeelsbeleid, zijn je vertrouwd. Je beheert de subsidiedossiers en de financiering van de projecten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van nieuwe beleidsplannen en voor het uitvoeren en optimaliseren van het huidige beleidsplan, in samenwerking met het team. Je ontwikkelt en realiseert sociaal-culturele projecten met aangepaste methodieken. Je bent een netwerker die tal van opportuniteiten weet aan te wenden.

Bijkomende info

Gepost op 2023-05-24