Art handler

HIZKIA bedient musea en particuliere verzamelaars wereldwijd op het gebied van logistiek, kunsttransport en collectiebeheer. Met onze kantoren verspreid door Europa onderscheiden wij ons door het aanbieden van gespecialiseerde diensten en de hoge kwaliteit die wij nastreven in onze service. Onze merknaam weerspiegelt zowel de waarden waar wij altijd voor hebben gestaan als onze visie op de toekomst. HIZKIA vertegenwoordigt meer dan 40 jaar ervaring, kennis en vakkundigheid in één naam die al bekend is binnen de kunstwereld en bij onze klanten. Terwijl we ons aanbod van diensten en vestigingen in Europa uitbreiden, blijven we ons concentreren op het allerbelangrijkste: het bieden van de vertrouwde kwaliteit en service aan onze klanten. HIZKIA staat voor wie wij zijn: Inspired by art, driven by service.

  • Hizkia Belgie, Willebroek
  • Type: Voltijds
  • Deadline: 31/12/2023

Over deze job

Als art handler ben je steeds samen met een collega op weg naar één van onze klanten binnen de kunstwereld; een museum, een particuliere bruikleengever, een galerij, kortom geen dag is voor jou hetzelfde. Voor onze klanten ben jij, samen met je collega, onze ambassadeur en hun belangrijkste aanspreekpunt. Samen met onze projectleiders en planning zoeken we voor iedere opdracht de correcte aanpak, jouw input hierbij is onontbeerlijk.

Als art handler verpak je unieke kunstwerken en objecten met een hoge emotionele waarde op een efficiënte en professionele wijze in gespecialiseerde verpakkingen. Zo werk je vaak met de in eigen huis ontwikkelde transportkist “Turtle” die ondertussen in musea wereldwijd als standaard wordt gezien. De verpakte kunstwerken worden nadien door jou en je collega geladen en naar hun volgende bestemming gebracht in binnen- of buitenland. Daar worden ze door jou en je collega terug uitgepakt en vaak ook geïnstalleerd.

Onze art handlers staan vaak ook meerdere dagen na elkaar in eenzelfde museum om daar samen met collega’s een volledige tentoonstelling op of af te bouwen

Bijkomende info

Gepost op 2023-10-04